Manual în curs de încărcare. Va rugăm așteptați.
×
Cuprins:
UNITATEA DE ÎNVĂȚARE 1 - ALIMENTE ȘI PRODUSE ALIMENTARE
Alimentația omului și satisfacerea nevoii de hrană
Alimente de origine minerală
Alimente de origine vegetală
Alimente de origine animală
RECAPITULARE
TEST DE EVALUARE
UNITATEA DE ÎNVĂȚARE 2 - CULTIVAREA PLANTELOR
Factori de mediu care influențează cultivarea plantelor
Procese tehnologice simple de cultivare a plantelor
Norme specifice de securitate și sănătate în muncă la cultivarea plantelor
Activități, meserii și ocupații specifice din domeniul cultivării plantelor
Elemente de desen geometric aplicate la elemente de peisagistică și aranjamente florale
RECAPITULARE
TEST DE EVALUARE
UNITATEA DE ÎNVĂȚARE 3 - CREŞTEREA ANIMALELOR
Factori de mediu care influențează creșterea animalelor
Elemente de tehnologia creșterii animalelor domestice
Norme de igienă în creșterea animalelor domestice și norme specifice de securitate și sănătate în muncă
Activități, meserii și ocupații din domeniul creșterii animalelor
Elemente de tehnologia creșterii animalelor de companie
Norme de igienă în creșterea animalelor de companie
RECAPITULARE
TEST DE EVALUARE
UNITATEA DE ÎNVĂȚARE 4 - CALITATEA PRODUSELOR ALIMENTARE ŞI A SERVICIILOR DIN ALIMENTAŢIE
Calitatea produselor alimentare: proprietăți organoleptice, valoarea nutritivă, energetică și estetică
Calitatea serviciilor din alimentație.
Protecția consumatorului
Valorificarea și promovarea producției vegetale, animaliere și a produselor alimentare
Producția și etichetarea produselor ecologice și rolul acestora în asigurarea sănătății
Elemente de desen geometric aplicate la realizarea ambalajelor produselor alimentare
RECAPITULARE
TEST DE EVALUARE
UNITATEA DE ÎNVĂȚARE 5 - TEHNOLOGII DE PREPARARE A HRANEI
Bucătăria și dotarea acesteia
Factori de confort în bucătărie
Prepararea hranei
Conservarea alimentelor
Norme de igienă în prepararea hranei și norme specifice de securitate și sănătate în muncă
Factori de mediu care influențează transportul, depozitarea și prelucrarea produselor alimentare
Tehnologii tradiționale și moderne de preparare a alimentelor
Alcătuirea meniurilor. Criterii de întocmire a meniurilor
Alimentația echilibrată
Obiceiuri alimentare ale elevilor
Elemente de desen geometric aplicate la aranjarea și decorarea mesei
Servirea mesei
Activități, meserii și ocupații din domeniul preparării și servirii alimentelor
RECAPITULARE
TEST DE EVALUARE
RECAPITULARE FINALĂ
TEST DE EVALUARE FINALĂ
BIBLIOGRAFIE
Meniu
1
2
Cuprins
Ajutor
Micșorare
Mărire
1
2
×